Tungstic Acid Customization Service

tungstic syra bild

Speciell specifikation av Tungstic Acid Review Förutom vanlig produkt baserad på nationell standard YS / T 692-2009, ger vi också Tungstic Acid med regelbundna kvaliteter, men även fin kornstorlek, nanokvalitet, speciell kristallform och AMT-lösning som används för att tillgodose snabb förändring av efterfrågan på marknaden. Priset beror på att producera svårigheter och orderingång.

Speciell mängd Tungstic Acid
För att samarbeta med institutionen för akademisk forskning och FoU av företag erbjuder vi också gratis prover med specialpackning och leverans. På grund av separat packning och testning, plus leveranskostnaden, så är priset på provet dyrare än satsbeloppet.

Särskilda förpackningar av Tungstic Acid Review Förutom vår vanliga packning, erbjuder vi också olika förpackningar med olika material eller olika specifikationer. Specialpackning ökar vår kostnad, så priset på produkten blir högre.

Special Label Customization
För att tillfredsställa olika kunder för deras faktiska tillämpning, kan vi erbjuda specialdesignad inuti och utompackning och målning. Priset debiteras separat.